Hirdetés

The LEGO Movie - szinkronos előzetes, magyar címmel

|

A The LEGO Movie első kedvcsinálója immáron magyar szinkronnal is élvezhető.

Hirdetés

Miután a Warner Bros. megmutatta a jövőre mozikba érkező The LEGO Movie legelső előzetesét, két dolog hiányzott csak a boldogságunkhoz: a trailer szinkronos verziója és egy hivatalos magyar forgalmazó, aki elhozza nekünk mindezt. Most mindkettő teljesült.

A The LEGO Movie bejelentésében benne foglaltatott, hogy a Derült égből fasírt és a 21 Jump Street – A kopasz osztag rendezéséért felelős duó, Phil Lord és Chris Miller felelnek a mozi változat elkészítéséért, de besegít nekik a Robot Chicken egyik atyja, Chris McKay is.

A The LEGO Movie történetét már kívülről fújjuk (egy átlagos LEGO figura lesz a kiválasztott, aki megmenti a világot egy gonosztól), azonban most az is kiderült, hogy a hazai mozikban A Lego kaland néven kell keresnünk a projektet, és természetesen a hazai mozikban is látható lesz a film az InterCom forgalmazásában.

Az első The LEGO Movie trailer szinkronos kiadása feljebb található, a külföldi 3D-s premier viszont 2014. február 7-én esedékes, így ennél előbb nekünk sem érdemes megpróbálni a jegyvásárlást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)