Hirdetés

The LEGO Movie - büntet az első trailer

|

A Warner Bros. megmutatta a jövőre mozikba érkező The LEGO Movie első előzetesét. Nem lesz ez rossz.

Hirdetés

A Warner Bros. kiadta a legelső előzetest az új LEGO filmhez, amelyet egészen egyszerűen csak The LEGO Movie névre kereszteltek. A fő készítők nevei – Phil Lord és Chris Miller - akár ismerősök is lehetnének, hiszen a Derült égből fasírt és a 21 Jump Street – A kopasz osztag rendezése köthető hozzájuk, valamint az Így jártam anyátokkal produceri felügyelete sem elhanyagolható, de besegít nekik a Robot Chicken rendezője, Chris McKay is.

A The LEGO Movie története épp annyira őrült, mint a megvalósítás: a középpontban egy átlagos LEGO figura áll, akit összetévesztenek a világ legkülönlegesebb emberével és ráhárul a feladat, hogy megmentse népét a President Business névre hallgató gonosz zsarnoktól. Az animációs film megvalósítása több mint ígéretes, ráadásul olyan különleges karakterek is helyet kaptak benne, mint Batman és Michelangelo (mind a kettő).

 

Az alkotás egyik fő erőssége a minőségi szinkronfelhozatal (amiből mi nem sokat tapasztalunk, ha hozzánk is elér), hiszen olyan színészek adták hangjukat a bábuknak, mint Morgan Freeman, Will Ferrell, Chris Pratt, Liam Neeson, Will Arnett és Elizabeth Banks. A The LEGO Movie 3D-ben, 2014. február 7-ére lett betervezve, vágjuk már a centit.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)