Hirdetés

Ilyen lesz Guy Ritchie új filmje (videó)

|

The Man from U.N.C.L.E. - egy klasszikus sorozat filmadaptációja, klasszikus hidegháborús kémjátszma, kellően komolytalan formában. Eddig bejövős.

Hirdetés

Egészen új műfajban próbálja ki magát most az eddig gengszterfilmes kultfilmes Guy Ritchie, akiről már jó ideje nem hallottunk. A Madonna által sokáig cirógatott rendező egy 1964-es MGM tévésorozat, a The Man from U.N.C.L.E. című hidegháborús kémjátszma adaptációját vállalta el.

Az eredetileg Steven Soderbergh közreműködésével tervezett projekt hosszú évek óta húzódik, még George Clooney is akarta magának főszerepét, végül egy sérülés miatt mondott le róla. Most a híres CIA ügynök, Napoleon Solo szerepét Henry Cavill (bizony, ő az új Superman) vállalta el, és filmben olyan nevek kaptak még helyet, mint Armie Hammer, Elizabeth Debicki, Alicia Vikander, és Hugh Grant. A hangulat pedig az első trailer alapján elég ütős, szerencsére nem veszi komolyan a témát, az elveszett James Bond életérzést is visszahozza kicsit nekem...

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)