Hirdetés

Újabb bébi Jabba képet kaptunk, és már várjuk, legközelebb melyik szereplőből lesz baba

|

A The Mandalorianban feltűnő bébi Yoda instant közönségkedvenccé vált, a 3D-művészek pedig egyből lecsaptak a koncepcióban rejlő lehetőségekre.

Hirdetés

A bébi Yodát érintő mémeknek se szeri, se száma, hiszen a The Mandalorian remekül sikerült első évadának köszönhetően rengetegen figyelhettük az apró kis zöld lény és a mogorva fejvadász közötti kapcsolat kialakulását. Azért jó az internet korában élni, mert ha valami népszerűvé válik, akkor rengeteg tehetséges ember alkotását ihletheti meg, ilyen lett például bébi Jabba is.

Hirdetés

Egy 3D-művész, Leonardo Viti gondolta úgy, hogy a Star Wars filmek egy másik szereplője is remekül mutatna babaként, így a félelmetes alvilági vezért, a Jabát a Huttot alkotta meg csecsemőként. Eddig nem igazán tudtuk, hogy hogyan lehet valami egyszerre aranyos és enyhén gusztustalan, de ha megnézitek, hogyan sikerült bébi Jabba, akkor ti is megtudjátok:

Nem teljesen értjük, hogy miért éppen Jabba lett ennyire felkapott, de egyébként őt már egy másik művész is megálmodta. Kíváncsiak vagyunk, hogy hová vezet ez a tendencia, esetleg láthatjuk-e majd a Sarlaccet csimasz állapotában vagy Jar Jart ebihal korában; az ötletek tárháza szinte kimeríthetetlen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)