Hirdetés

The Mandalorian - a LucasFilm bejelentette a szereplőket

|

Eddig csak innen-onnan hallottuk, hogy kiket láthatunk majd a Disney+-on debütáló szériában, de most kaptunk egy hivatalos megerősítést.

Hirdetés

Egészen ígéretes egyelőre a The Mandalorian, mind az alap felvetés, mind a szereplőgárda jónak tűnik.

Hirdetés

A LucasFilm bejelentette, hogy a főszereplő a Narcosban és a Trónok harcában is játszó Pedro Pascal lesz, de feltűnik Gina Carano, Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Carl Weathers, Omid Abtahi, Werner Herzog és Nick Nolte is. A vezető produceri és írói feladatokat Jon Favreau látja el (Kathleen Kennedy és Colin Wilson segítségével), az első epizód rendezője Dave Filoni, a többit Deborah Chow, Rick Famuyiwa, Bryce Dallas Howard és Taika Waititi felügyelik majd. A sorozat 2019 végén indulhat.

Mit szóltok a stábhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)