Hirdetés

Minden esély megvan rá, hogy Ezra Bridger is feltűnjön a The Mandalorian folytatásában

|

Több jel is arra mutat, hogy a Star Wars Rebels fiatal főszereplője is szerepet kaphat a Disney+-on futó sorozatban.

Hirdetés

Remekül haladnak a The Mandalorian második szezonjának munkálatai, hiszen a forgatást már letudták a készítők, így koncentrálhatnak az utómunkára. Közben a jelek szerint már azt is megtudtuk, hogy ki alakíthatja majd Ahsoka Tanót a folytatásban, és könnyen elképzelhető, hogy nem ő lesz az egyetlen olyan karakter, aki az animációs alkotásokból kerül be a sorozatba.

Hirdetés

Egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy Tano mellett a Star Wars Rebels másik fontos szereplője, Ezra Bridger is helyet kapjon a The Mandalorian második évadában. Az egyik ok, amiért ezt feltételezhetjük az, hogy Dave Filoni többek között producerként dolgozik a Disney+ sorozatán, íróként pedig hosszú évekig terelgette a két animációs széria, a Star Wars: The Clone Wars és a Star Wars Rebels cselekményét. Ez már önmagában elég ok lehet arra, hogy visszahozza Bridgert is, főleg azért is, mert a Rebelsben nem igazán került pont a karakter történetének végére. És akkor még finoman fogalmaztunk, hiszen Ahsoka pont Ezrát indult el megkeresni a sorozat végén, mivel az ifjú jedi Thrawn admirálissal együtt korábban eltűnt a hipertérben. No, például ennek a történetszálnak a folytatására is nagyon kíváncsiak lennénk, sok kérdést megválaszolhatna a The Mandalorian új szezonja, ha érintené ezt a vonalat. 

A másik ok pedig a közkedvelt bébi Yoda lehet. Tekintve, hogy mekkora erő lakozik a kis lényben, valószínűleg Din Djarinnak elkél majd a segítség a gondozásához. Itt jöhet a képbe egyébként Ahsoka Tano, és akár még Ezra Bridger is, aki talán valódi jedi mesterként térhet vissza a képbe. Így Filoni egycsapásra két népszerű karakter történetét is folytathatná. Sőt, akár háromét is, hiszen ott van még Sabine Wren, aki például elmesélhetné, pontosan mi történt Mandalore bolygóval a Birodalom regnálása alatt és bukása után. Talán még arra is fény derülhetne így, hogyan szerezte meg Moff Gideon a legendás Sötétkardot.

A történet szempontjából tehát elég logikus megoldások lennének ezek, de egyelőre csak találgathatunk arról, hogy a Disney mennyire szeretné összekapcsolni a sorozatot az animációs alkotásokkal. Szerintetek van arra esély, hogy bármi is megvalósuljon a fentiek közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)