Hirdetés

Marvel's The Punisher - hangulatos trailer vezeti fel a 2. évadot

|

Frank Castle másodszorra is visszatér a Netflixre, hogy rendet tegyen.

Hirdetés

A netflixes Marvel-sorozatok eddigi sorsából adódóan valószínűleg ez az utolsó évad a streaming szolgáltatón, amiben láthatjuk a Megtorlót akciózni, de remélhetőleg pont emiatt egy emlékezetes szezont kapunk pár nap múlva. 

Hirdetés

Megrázó befejezéssel végződött az első évad, azonban a folytatás sem tartogat kevesebbet, ugyanis Frank Castle (Jon Bernthal) életében új és régi ellenfelek is felbukkannak, így vagy teljesen elfogadja a sorsát Megtorlóként, vagy nekiáll virágokat szedni a mezőn. Az alábbi, végre teljes értékű előzetes ízelítőt ad abból, hogy a karakter melyik utat választotta, mi pedig ezúttal sem maradunk látványos akciójelenetek és érzelmesebb pillanatok nélkül: 

A Marvel's The Punisher 2. évada január 18-án debütál a Netflixen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)