Hirdetés

A Simpson család és Bosszúállók: Végjáték keverékéből valami egészen bizarr született

|

A rajzfilmsorozat most vasárnapi epizódja kifigurázza a spoilertől rettegő nézőközönséget. A sztori Bart kezébe adja egy régóta várt képregényfilm minden infóját. No, ehhez a történethez érkezett most egy eléggé különleges plakát.

Hirdetés

A világon nagyjából mindenről volt már tematikus Simpson család rész, de az MCU-t olyan nagyon még nem piszkálták meg a sorozat alkotói. Most ezt az elmaradásukat fogják pótolni, a Bart the Bad Guy (Bart, a rosszfiú) című epizódban, ami most vasárnap fog az amerikai képernyőkre kerülni. A 31. évad 14. része témája kapcsán egy meglehetősen erős posztert is kapott.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végjáték-stílusú képen Bart áll a középpontban (az epizód is rá fókuszál majd), Thanos, az őrült titán pedig ott feszít a balján. A Bosszúállók mozik főgonoszának nem más, mint a Marvel Studios fejese, Kevin Feige kölcsönzi a hangját a vasárnapi részben. Pár szuperhős is felbukkan a karakterek között, persze mindenki "springfieldi verzióban" látható. A lila haverunk emlékezetes állszerkezete például kifejezetten erőteljessé vált ebben a világban.

A rész egyébként az előzetes információk szerint nem is annyira az Marvelt, hanem a körülötte felépült spoilerkultúrát tervezi kifigurázni. A sztori szerint Bart egy hónappal a premier előtt nézhet meg egy nagy izgalommal várt szuperhősös filmet, és annak cselekményét viseli fegyverként a spoilertől rettegő tömegekkel szemben. Az alábbi rövidke jelenetrészletben azt láthatjátok, ahogy a hősök felveszik a harcot Thanos ellen. 

Ennek az alapfelállásnak a kibontása kifejezetten vicces lehet, meglátjuk, hogyan sikerül majd a vasárnapi rész.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)