Hirdetés

The Walking Dead - hamarosan kezdődik a 10. évad forgatása

|

Ha minden igaz, még tavasszal megkezdődnek a zombis sorozat legújabb szezonjának munkálatai.

Hirdetés

Nemrég ért véget a The Walking Dead kilencedik évada, ami sok rajongó szerint ismét hozta a sorozattól elvárt minőséget, köszönhetően az új showrunnernek. Viszont nem pihenhetnek sokáig a színészek, hiszen nemsokára folytatódik a móka.

Hirdetés

A Geeks WorldWide beszámolója szerint következő hónapban, egészen pontosan május 6-án veszi kezdetét a 10. évad forgatása Atlantában, Senoiában és Georgiában. A szériát továbbra is Angela Kang viszi, és természetesen visszatérnek az olyan közkedvelt színészek is, mint Norman Reedus, Melissa McBride, illetve Danai Gurira. Habár az a hír járja, hogy a Michonne-t játszó színésznőnek ez lesz az utolsó szezonja, viszont könnyen lehet, hogy feltűnhet még később egy The Walking Dead-filmben.

Nektek hogy tetszett a kilencedik évad? Várjátok a folytatást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)