Hirdetés

The Walking Dead - a zombiapokalipszis még sosem volt ilyen vicces

|

A Walking Dead közelgő hetedik szezonja előtt John Cleese foglalja össze egy parádés videóban az első hat évad eseményeit.

Hirdetés

Már tényleg csak napok választanak el a The Walking Dead hetedik évadának bemutatójától, ami azt is jelenti, hogy teljes gőzzel pörög a sorozat mögött álló hype-gépezet. Az egyik legjobb promóciós videót pedig a sorozat brit terjesztésében részt vállaló Sky készítette.

Egy vicces és tagadhatatlanul brit szövegkönyv alapján ugyanis nem más foglalta össze a feledékeny (vagy új) nézőknek az első hat szezon eseményeit, mint az angol humor egyik legendája, John Cleese. Bár a humoros összefoglaló nem éppen eredeti ötlet, a poénok sokkal jobban ülnek, mint Samuel L. Jackson Trónok harca visszatekintésében. Gondolom azt nem kell elmondanom, hogy a videóban bőven akadnak spoilerek, szóval ha még nem kezdtétek el a sorozatot, csak óvatosan.

Nektek melyik volt a kedvenc pillanatotok vagy sztoriszálatok az eddigi évadokból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)