Hirdetés

The Walking Dead 7. évad - ez a videó mutatja meg, kit ölt meg Negan?

|

Első látásra tökéletesen érdektelen videónak tűnik, de mégis sokan gondolják, hogy erősen spoileres anyagot mutatott be az AMC Talking Dead című műsorában a The Walking Dead 7. évad meglepetése kapcsán.

Hirdetés

A The Walking Dead 7. évad első előzetese sokunkban csak megerősítette, hogy elég pörgős részek elé nézünk, remélem legalábbis, hogy a Rickékre szakadó világ kicsit pörgősebb tempót diktál majd. Bárhogy is, a legnagyobb kérdés most sok rajongó számára az, hogy kit is ölt meg Negan. Nem csoda, hogy minden apró részletre ugranak a fanatikusok, hogy alaposan kielemezzék.

Most éppen az AMC Talking Dead című műsorában mutattak be egy rövid részletet, és aki eddig nem jött rá, annak külön jelezném: még a találgatás is spoileres, tehát nyilván csak akkor érdemes most tovább olvasni, ha nem zavar, hogy elemezzük a dolgokat. A videóban csak az Austin Amelio által megformált Dwight látható, ahogy motorral kavarog, önmagában nem is nagy szám, de nézzétek csak meg...

Az, hogy Dwight egy ismerős motoron megy, és Daryl mellényét viseli magán sokak szerint azt vetíti előre, hogy az egyik kedvenc karakterünket veszítjük majd el a csapatból. Egyébként simán elképzelhető, hogy a videó csak ügyes marketinges trollkodás, pont az a célja, hogy a premier előtt mindenki találgatni kezdjen, ennyire egyértelmű utalást feleslegesen ellőni amatőr dolog lenne. Dwight egyébként is ellopta már Daryl nyílpuskáját korábban, az sincs kizárva, hogy most is csak elvette, ami tetszett neki (aztán ennek nyilván lesz még következménye).

Bárhogy is, az AMC megint ügyesen kavarta fel a rajongókat. Még szerencse, hogy az ígéretek szerint a The Walking Dead 7. évad már nem cliffhangerrel ér majd véget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)