Hirdetés

Szavazz: hogy tetszett a The Walking Dead 8. évadának első fele?

|

Ha láttátok már a szünet előtti utolsó részt, mondjátok el, mit gondoltok róla, de ha még nem, akkor ne kattintsatok!

Hirdetés

Pár évada már lejtmenetben van a The Walking Dead, de a szerkesztőségben most először vagyunk úgy, hogy nem várjuk hétről hétre az új részt, és nem érzünk hiányt, ha kimaradt bármelyik. 

Hirdetés

Szerintem - és ez tényleg csak az én személyes véleményem - az akciójelenetek bénák és néha túlságosan el vannak nyújtva, az egész cselekményt a végletekig nyújtják épp, a karakterek kifulladtak, egysíkúak, és míg Glennt és Abrahamet anno nagyon sajnáltam, most már senki nem hiányozna, ha meghalna. A félévadzáróba már egy jelentőségteljes halál sem fért bele, csak haldoklások, amikből nyilván tudjuk, mi lesz, de ahogy az előző évad végén látott neganes cliffhanger esetében, úgy itt is azt gondolták az írók, hogy ez kell, így jó, ez fogja visszahozni a nézőket.

Valahol legbelül persze kíváncsi vagyok, mi lesz Ezekiel, Carl, és a csak nőkből álló csapat sorsa, de félek, hogyha megkapom a választ a fennálló kérdésekre, nem leszek boldog.

Még valami: nagyon szeretném, ha a sorozat teljesen elszakadna a képregényektől, amire most van egy kis esély. Nem akarok a képregényből spoilerezni, de valószínűleg jót tenne, ha az írók végre teljesen szabad kezet kapnának. Ideje Negant elengedni.

Ti mit gondoltok? Mondjátok el kommentben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)