Hirdetés

The Walking Dead - a sorozat 8. évada kegyetlenül kaszál majd

|

Nincs háború hullák nélkül, és ezt a Walking Dead 8. szezonja is bizonyítani fogja - legalábbis a GTA-ból is ismert Steven Ogg elmondása szerint.

Hirdetés

A The Walking Dead sorozatban Simont alakító színész mesélt egy kicsit a 8. évadról. A képregényekben a 8. évad címe "All out war" vagyis nyílt háború, és mint ilyen, nyilván vannak áldozatai. Steven Ogg szerint a 16 részes évad sem bánik majd kesztyűs kézzel a hőseinkkel, lesz vér meg könny.

A színész a ComicBook.com-nak adott interjújában egy picit túlságosan laza stílusban utalt arra, hogy milyen megpróbáltatások várnak majd a szereplőkre:

"Mindenki meghal egyszer, igaz? Mind meghalnak majd. Szóval ja, ritkítsuk meg picit a csordát."

Ogg a meglehetősen erős kijelentése után rátért arra, hogy ez mennyire szomorú is lesz a csapatnak, mivel mind olyan közel állnak egymáshoz, imádnak együtt dolgozni, és mindenki fontos a brigádban. Ezek szerint lesznek könnyek, amikor a háború első mozzanatai után elkezdenek sorakozni a koporsók.

A The Walking Dead 8. szezonja október 22-én kezdődik. Az évad premierje egyúttal az AMC sorozatának 100. részét is jelenti majd. Kíváncsian várjuk, hogy készülnek-e erre valami komoly meglepetéssel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)