Hirdetés

The Walking Dead - csúszhat a nyolcadik évad

|

Az AMC már a következő hónapban szeretné elkezeni a következő The Walking Dead évad munkálatait, csak sajnos van egy kis bökkenő: az írók sztrájkolnak.

Hirdetés

Nemrég befejeződött a The Walking Dead aktuális évada, a rajongók pedig természetesen már tűkön ülve várják a következő, nyolcadik szezont. Az AMC tervei szerint májusban már el is kezdődnének az új évad munkálatai viszont könnyen lehet, hogy egy kicsit el kell majd csúsztatni az egész menetrendet, mert az írók sztrájkja jelenleg gátat szab a dolognak.

A Writers Guild, vagyis az Egyesült Államok forgatókönyvíróit magába foglaló szervezet jelenleg sztrájkot folytat azért, hogy az írók a jövőben versenyképesebb fizetésért dolgozhassanak. Ez természetesen a The Walking Deadet is érinti, hiszen még ha készen is vannak a következő évad forgatókönyvei, ezek a szervezet tagjainak a tulajdonában vannak.

Egy írói sztrájk hatalmas kárt tud tenni egy tévésorozat minőségében (ugye mindenki emlékszik a Hősök második évadára?), szóval az AMC most bizonyosan nagyon alaposan megfontolja, hogy mi is lesz a következő lépése és reméljük, hogy minél hamarabb meg tudnak egyezni az írók a stúdiókkal.

Ti mit gondoltok? Nektek hogy tetszett a hetedik évad?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)