Hirdetés

The Walking Dead 9. évad - két fontos dolgot elárul az első kép

|

Nagyon izgalmas lehet a The Walking Dead új évada, ami új showrunnerrel és nagy változásokkal debütál ősszel.

Hirdetés

Egy kiugróan fontos ponthoz érkezett el a The Walking Dead sorozat története a 8. évad végén, ami az újrakezdéshez is tökéletes. 

Hirdetés

A showrunneri feladatokat Angela Kang vette át a 9. évadnál, minek következtében jelentős fejlődésre számíthatunk. Scott Gimple szerint (aki az AMC-nél a The Walking Dead mindenese) a túlélőknek olyan dolgokkal kell megküzdenie, amikkel még soha, és egymással is úgy bánnak, ahogy eddig még nem. Biztos, hogy nagy szerepet kap Rick nemrég bejelentett távozása is, de nem tudjuk, mi lesz végül Negan sorsa.

Az első hivatalos promóképen láthatjuk a főszereplőket, mögöttük pedig a helikoptert, ami néhányszor már elsuhant, az égen. Ennek, valamint annak a közösségnek, ahonnan érkezett, valószínűleg nagy szerep jut. A másik érdekesség Washington D.C. jellegzetes épülete, a Capitolium, ami láthatóan nincs túl jó állapotban, és ezt a túlélők talán a saját szemükkel is láthatják majd.

Az első trailer július 20-án, a Comic-Con alatt jelenik meg, benne a pontos premierdátummal. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)