Hirdetés

The Walking Dead - egy régi szereplő fog távozni a sorozat 10. évada után

|

A szezon végén búcsúzhatunk ismét egy népszerű karaktertől, a színész maga erősítette meg, hogy otthagyja a szériát.

Hirdetés

A jelenleg is zajló San Diego Comic-Conon rengeteg újdonságot jelentenek be, és a The Walking Deaddel kapcsolatban, még egy egészen érdekes 10. évad előzetest is sikerült bemutatni, de sajnos egy nem túl jó hír rontotta le az összhatást. Spoileresnek nehéz nevezni a bejelentést, mert a történetet egyelőre nem ismerjük, de annyi biztos, hogy egy régi karaktertől búcsúznunk kell majd a következő szezon után.

Hirdetés

Danai Gurira, a The Walking Dead 3. évada óta Michonne-t alakító színésznő hivatalosan is bejelentette, hogy számára a 10. évaddal befejeződik a sorozat, és azt követően nem fog visszatérni a szériához. Korábban már lehetett pletykákat olvasni Gurira távozásával kapcsolatban, de ezúttal biztos, hogy Michonne-t nem fogjuk már látni a 11. szezonban.

Gurira nagyon pozitívan nyilatkozott az AMC sorozatáról, a stábról és a színész kollégáiról, illetve elmondta, hogy számos nagyszerű élményt köszönhet a The Walking Deadnek. A színésznő várhatóan filmes karrierjét építgeti a továbbiakban, állítólag a 2020-ban debütáló Godzilla vs. Kong moziban kaphat szerepet.

A The Walking Dead 10. évada október 6-án fog kezdődni. Nektek hiányozni fog Michonne karaktere? Vagy már teljesen elengedtétek a sorozatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)