Hirdetés

The Walking Dead - az ötödik évad trailere, LEGO-ban

|

A The Walking Dead ötödik évadából még csak egy trailert láttunk, de már az is elég sokat ígér. Legófigurákkal pedig még durvább. Vigyázat, spoilerek.

Hirdetés

A The Walking Dead hamarosan már az ötödik évadát tapossa és még mindig nem tudott elunalmasodni. Vannak persze lassabb részek, de azt hiszem ez hozzá tartozik a sorozathoz és négy évad után már nem is lenne ennyire sikeres, ha csak a zombihentelésről szólna.

Most kiderült, hogy a Payday 2 alkotóitól érkezik az új The Walking Dead játék, ami egy zseniális és egy szinte értékelhetetlen próbálkozás után beválthatja a sorozat játékadaptációjához fűzött reményeket. De addig is hamarosan indul az AMC sorozatának ötödik évada, amit nem véletlenül várunk ennyire. Izgalmas lesz, na.

A The Walking Dead season 5 trailer Legósított változata pontosan annyira zseniális, mint az összes hasonló próbálkozás, viszont ha nem zárkóztatok még fel a sorozatban, akkor csak akkor nézzétek meg, ha nem zavarnak a spoilerek.

Itt az eredeti is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)