Hirdetés

The Walking Dead - készül valaha is film?

|

A The Walking Dead sorozatként igazán erős, hiszen így van idő a karakterekre és a közöttük lévő kapcsolatokra, de egy ekkora rajongótáborral rendelkező szériánál akaratlanul is felmerül a filmváltozat kérdése. A választ a showrunner adta meg.

Hirdetés

Egy olyan masszív rajongótáborral rendelkező sorozat, mint amilyen a The Walking Dead előbb-utóbb megéri, hogy film váljék belőle, gondoljunk csak az X-Aktákra vagy a Simpson-családra. Gondoljunk csak bele: az AMC-n futó sorozat átlagosan 12 millió nézőt mozgat meg és már berendelték a 8. évadot is, ráadásul Negannak hála maximumon pörög a hype, így a The Walking Dead film potenciálja nagyobb, mint valaha. 

A széria showrunnere és executive producere pedig úgy érezte, hogy válaszolnia kell rá. Scott M. Gimple a ComicBook.com honlapnak adott interjúban árulta el, hogy mit gondol erről a témáról, sőt még azzal is viccelődött, hogy kiket kellene castingolni: 

Ez a kérdés újra és újra felmerül. Biztos vagyok benne, hogy így vagy úgy, de egy nap meg fog történni. Szerintem remek lenne. William Shatner, mint Rick, Edward James Olmos, mint Daryl és Matthew Fox, mint a Kormányzó. Hozzuk az összes nagypályást!

Még ha a film el is készül a távoli jövőben, akkor sem lehet tudni, hogy a jelenlegi idővonalat követné vagy egy teljesen új irányba terelné a szériát, mint ahogyan teszi azt az előzménysorozat, a Fear the Walking Dead.

Ti szívesen látnátok egy The Walking Dead filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)