Hirdetés

The Walking Dead - sosem gondoltuk volna, hogy így készült az egyik leglátványosabb jelenet

|

A The Walking Dead szezonzárójában feltűnt egy fontos állati szereplő, akinek a megjelenítéséről egy nagyon vicces kulisszatitkot osztott meg a sorozat egyik sztárja

Hirdetés

Nemrég zárult le a Walking Dead hetedik évada, amiről egy rendkívül spoileres történet látott napvilágot nemrég, így aki még nem látta a szezonzárót, annak azt ajánljuk, nézzen vissza később és beszélje ki a többiekkel a finálét. Ha viszont láttátok az utolsó epizódot, biztos érdekel, hogy vették fel azt a bizonyos jelenetet Shivával.

Ahogy arra bizonyára emlékeztek, a lezárás egyik kulcsfontosságú mozzanata volt, mikor Negan hírhedt baseball-ütőjétől Ezekiel tigrise, Shiva mentette meg Carlt. A rendkívül menő jelenetről alkotott képeteket viszont valószínűleg alaposan átrajzolja, ha megtudjátok, hogyan is készült, amit a Carlt játszó Chandler Riggins meg is osztott a közönséggel.

"Oké, az egész rész felvételének a legjobb része: mikor Shiva megment az utolsó pillanatban, az egy kék ruhába öltözött srác volt, aki teljes erejével nekifutott, elugrott egy trambulinról és ráugrott a másik csávóra"

- írta a színész és még egy képet is megosztott a kaszkadőrről, akinek a helyét a kész változatban átvette a nagymacska.

Kíváncsiak lennénk, hányszor kellett felvenniük a jelenetet, hogy ne nevessék el magukat a levegőben szálló kék alak láttán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)