Hirdetés

Drasztikus változás jöhet a The Walking Dead képregényben

|

Új sztoriszál indult a The Walking Deadben, aminek következtében lehet, hogy az egyik központi karakter, Rick Grimes karaktere feleslegessé válik.

Hirdetés

A havonta megjelenő The Walking Dead képregény januári, 175. száma egy új fejezetet nyitott a történetben, a legújabb sztoriszál pedig Az Új Világrend nevet kapta. Ez pedig egy olyan fordulatot hozott, ami sokak szerint a történet központi szereplője, Rick útjának a végét is jelentheti.

Hirdetés

A legújabb kiadványban Rick csapata egy új túlélő közösséget talál a Commonwealth személyében, ami látszólag minden más hasonló közösségnél sikeresebb. A városukban már több mint ötvenezren élnek, és mindezt olyan biztonságban teszik, hogy már sportligákat is alapítottak.

Egy ilyen stabil közösségben pedig simán elképzelhető, hogy Rick a háttérbe szorul - igaz nemrég ő maga jelentette ki, hogy nem szeretne többé vezető lenni -, így pedig az sem lehetetlen, hogy az ő története véget ér a The Walking Deadben. Ez egybevág azzal az elképzeléssel, hogy Robert Kirkman sztorijának valódi főhőse Carl lesz, másfelől a képregény írójától azt is tudjuk, hogy Rick valószínűleg nem marad életben a történet lezárásáig. Nem valószínű, hogy a New World Order már ezt a finálét készíti elő, ráadásul ebben a biztonságos környezetben nehéz elképzelni azt is, mi ölhetné meg Ricket, az viszont szinte borítékolható, hogy a következő számokban komoly fordulatok jönnek még.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)