Hirdetés

A The Walking Dead készítői dolgoznak egy musical epizódon

|

Állítólag nagyon sokan kérik, hogy legyen.

Hirdetés

Egy kicsit olyan, mintha a The Walking Dead már elérte volna azt a pontot, ahol semmi nem számít, viszont mivel még mindig rengetegen nézik, és a képregényes cselekmény vége is messze van, a készítők görgetik szépen tovább. Az Egyesült Államokban ma debütál a tizedik évad, de már a tizenegyediket is berendelték.

Hirdetés

Scott Gimple, a franchise tartalomért felelős vezetője a New York Comic-Con során folytatott beszélgetés alatt megerősítette, hogy mivel "az emberek állandóan ezzel jönnek", megcsinálják a musical epizódot, vagy legalábbis megpróbálnak valamit kitalálni. Egyelőre nincsenek egyéb részletek, nem tudjuk, a valódi (és nem átvitt értelemben értelmezett) sétáló holtak éneklő holtak lesznek-e, vagy mennyire megy át az egész önmaga paródiájába, de idővel ezt is meglátjuk. Az biztos, hogy nem a 10. évadban, hiszen az már kész.

Várjátok már a premiert? Mennyire hoz titeket lázba a TWD? Közben egyébként a második spin-off sorozat trailere is megjelent, itt találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)