Hirdetés

A The Walking Dead sztárja szívesen látna egy Negan filmet

|

Jeffrey Dean Morgan szerint Negan sztorija megérdemelne egy teljes filmes feldolgozást.

Hirdetés

A baseballütős rossz arc megformálója, Jeffrey Dean Morgan szerint karaktere bizony megérdemelné a saját egész estés moziját. A 16 részes minisorozat (Here's Negan) sem volt rossz, de lenne még mit mesélni a karakterről.

Hirdetés

Egy interjúban elmondta, hogy már vagy 2 éve beszélgetnek erről a Walking Dead tartalomfelelősével.

"Azt tudom, hogy beszélgettek már sok mindenről, filmekről és ilyesmikről. Sokat nem tudok az ügyről, de izgalmas lehetőség lenne vászonra vinni a történetet."

A FANDOMnak adott korábbi interjújában elmondta, hogy maga Robert Kirkman is kidolgozott valamennyit Negan apokalipszis előtti sztorijából, és persze kérdés nélkül vállalná a történet megfilmesített verziójának főszerepét.

Scott Gimple, a Walking Dead tartalmak felügyelője is beszélt már arról, hogy szívesen készítenének spin-offokat a sorozathoz.

Ti mit szólnátok egy Negan filmhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)