Hirdetés

Napi büntetés: egy srác mikróval verte halálra haverját, hogy az ne változzon zombivá

|

Új-Mexikóban egy 23 éves ifjú szintén 23 éves haverjával épp a The Walking Dead korábbi részeit nézte, amikor egyikük állítólag zombivá kezdett változni.

Hirdetés

Persze nyilván nem. Az történt, hogy Damon Perry és Christopher Paquin csütörtök délután kitalálták, újranézik a The Walking Dead sorozatot.

A baj ott kezdődött, hogy elkezdtek masszívan alkoholizálni, és Damon úgy látta, Christopher zombivá változik, megpróbálja megharapni. Miután lerugdosta és leütögette magáról, éles eszközökkel próbálta ártalmatlanná tenni, majd egy elektromos gitárral és egy mikrohullámú sütővel bántalmazta. A rendőrséget egy szomszéd hívta ki, aki egy részeg fickót látott, amint késsel üldöz egy nőt (nem világos, hogy ez is Perry volt-e, vagy a környék közbiztonsága ilyen rossz). Mire kiérkeztek, az épületkarbantartók már lefegyverezték Perryt, a mentősök pedig a helyszínen halottnak nyilvánították barátját.

Az elkövetőt jelenleg őrizetben tartják, az óvadék 800 000 dollár. Tárgyalása november 3-án lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)