Hirdetés

The Walking Dead - Rick távozása után Michonne veheti át a vezér szerepét

|

Egy korábbi jelenet alapján nem lenne meglepetés, ha Michonne venné át Rick vezérszerepét a karakter távozása után.

Hirdetés

Az már biztosra vehető, hogy Rick Grimes karakterétől búcsút kell vennünk a The Walking Dead 9. évadában - még nem tudni, hogy milyen módon írják ki Ricket a sorozatból, de Andrew Lincoln több szezonra már biztosan nem fog visszatérni.

Hirdetés

A hír hallatán el is indultak a találgatások, hogy ki lesz így a sorozat központi szereplője. Sokak szerint Daryl lehet a befutó, de most úgy tűnik, hogy Michonne válhat a TWD főszereplőjévé. A 7. évad 12. részében van egy jelenet, amelyben Rick és Michonne a jövőről, az áldozatokról és kettejük kapcsolatáról beszélnek. Azóta már a 8. évadnak is vége, de egyesek szerint ez az említett jelenet lehet az, ami azt sugallja, hogy Michonne fog a távozó Rick helyébe lépni. Továbbra is találgatni lehet csak, de kíváncsian várjuk, mit hoz a következő szezon.

A The Walking Dead 9. évada októberben kezdődik, addig még biztos rengeteg elmélettel fogunk találkozni. Szerintetek milyen irányba fog elindulni a sorozat Andrew Lincoln távozása után?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)