Hirdetés

The Walking Dead - minden idők legjobb epizódja következik

|

Már csak néhány óra választ el minket a The Walking Dead következő részétől, a folytatás pedig a Rick Grimes-t játszó Andrew Lincoln szerint is brutális lesz.

Hirdetés

Tegnap már összefoglaltuk az ötödik évad folytatását érintő legfontosabb tudnivalókat, ma pedig egy interjúból szemezgetünk, amit a sorozat főhősét, Ricket játszó Andrew Lincoln adott a napokban. "A következő 8 rész mintha egy teljesen másik show lenne. Úgy gondolom, az embereknek fel kell készülniük rá. Nem csak a hangulat lesz sokkal komorabb, hanem váratlan fordulatok is lesznek, amik új életet lehelnek majd a sorozatba." - mondta.

A csapat (mármint a sorozatban) mélyponton van. Elvesztették egyik fontos tagukat, akit most együtt gyászolnak. "A következő rész alighanem a kedvenc részem. Egy megindító, de elképesztő epizód. Kíváncsian várom, hogyan reagálnak majd rá az emberek, mert kicsit olyan, mintha az évad közepén lenne egy pilot epizód. Elképesztő amit Scott Glimpse bevállalt, de hihetetlen zsenialitásról tett tanúbizonyságot. " 

"Ez volt az első évad, amiben jó döntéseket hoztam, de senki nem hallgatott rám. Mostantól ennek vége. A csapat elég nehéz helyzetben van, ahonnan csak úgy keveredhetünk ki, ha van egy vezéregyéniség, aki átrugdossa a többieket. Beth halála mindenkit durván lesújtott, és Rick az egyetlen, aki szinte a hátán cipeli a többieket.

Lincolnt egy díjátadón szakáll nélkül látták, miközben még zajlott a forgatás, amiből nyilvánvalóan következtethetünk arra, hogy Rick előbb-utóbb megborotválkozik. "Vagy zombi leszek, vagy találok egy borotvát, vagy csak egy hosszú visszaemlékezés része az egész. Majd a nézők megtippelik. " - mondta Lincoln.

Nézők, mit tippeltek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)