Hirdetés

5 dolog, amit nem árt tudni a The Walking Dead folytatása előtt

|

Nyakunkon a The Walking Dead ötödik évadának folytatása, így jó ha elkezdünk felkészülni a hétfő esti őrületre.

Hirdetés

A The Walking Dead rajongók több mint két hónapja várják, hogy kedvenc sorozatuk folytatódjon, ez idő alatt pedig rengeteg dolog derült ki a következő részt és a sorozat egészét illetően. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány kifejezetten fontos tudnivalót a következő részt illetően, ám ha még nem láttátok a 8. epizódot, nem érdemes tovább olvasni, mert bizony lehetnek SPOILEREK!

1. Sosem tudod, mire számíthatsz.

A Trónok Harca rajongók már jó régen megtanulták, hogy nem érdemes megszeretni a karaktereket, mert abban a pillanatban hogy elkezdenek érdekessé válni, azonnal meg is ölik őket. A The Walking Dead félévad-zárójában a készítők bizonyították, hogy nem félnek központi karaktereket kiírni a történetből, így jobb ha felkészülünk rá, hogy egy zombi-apokalipszisben senki sincs biztonságban.

2. Visszatér néhány ismerős arc

Ne szaladjunk nagyon a dolgok elébe, meg aztán nem is akarjuk lelőni a poént, de jobb ha mindenki úgy készül, hogy felbukkannak majd olyan karakterek, akikről azt hittük, sosem látjuk őket többé.

3. Térdig bélben gázolva

Már nem nagyon megy meglepetés számba, hogy a Greg Nicotero által rendezett epizódok tele vannak lenyűgöző speciális effektekkel, ahol úgy fröcsög az agyvelő, hogy az ember vacsorája éppen csak hogy vissza nem köszön a rész közben. A következő rész is ilyen lesz, úgyhogy mi már előre várjuk, ahogy a rothadó hús lassított felvételben repül tova a képernyőn.

4. Beth a szívünkben él tovább

Az évad első felében nem feltétlen volt egyértelmű, Maggie-t miért is nem viseli meg jobban Beth eltűnése. Beth váratlan halála aztán bebizonyította, hogy a csapatban mindenki nagyon közel volt hozzá, így minden szereplőt nagyon mélyen érintett a halála. A túlélők most azon dolgoznak, hogy Noah épségben hazajusson, hiszen Beth is ezt akarta volna.

5. Hova tovább?

A következő epizód traileréből arra következtetünk, hogy a csapat új irányba folytatja majd az útját. Az első részben valószínűleg nem érnek majd oda, de a kaland jól mutatja majd, merre is képzeli el a csapat a jövőt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)