Hirdetés

The Walking Dead - itt a következő rész első két perce

|

Már csak néhányat kell aludni, és újra fejest ugorhatunk a The Walking Dead hátborzongató és kegyetlen világába. Ha nem tudsz várni, mást most belekukkanthatsz a folytatásba.

Hirdetés

Mint a jó medvék, a zombik is téli álmot alszanak, legalábbis ami a The Walking Deadet illeti, a Dying Lightban ugyanis ilyenkor is harapnak, bár igaz ami igaz, Törökországban valószínűleg nincsenek olyan durva telek.

Az ötödik évad folytatásáig már csak ötöt (alvási szokásoktól függően ±1-et) kell aludni, a közel két hete megérkező trailer azonban nem feltétlen tett jót az elvonási tüneteinknek, így már eléggé rá vagyunk pörögve a dologra. Valószínűleg tudják ezt az AMC-nél is, ezért közkinccsé tették a következő rész első két percét, hogy ezzel próbálják lenyugtatni a már-már őrjöngő tömeget.

Az biztos, hogy egy zombi-apokalipszisnél nem sok rosszabb dolog van a világon, de valószínűleg egy ilyen világvégéről szóló sorozat készítése elég közel áll hozzá. Szegény Rick Grimes-t játszó Andrew Lincoln az 5 év alatt legalább kétszer ennyit öregedett, és bár valószínűleg nem játékpénzzel fizet neki az AMC, nem lehet könnyű dolog egész nap a bélbe játszani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)