Hirdetés

The Walking Dead - egész estésre tervezik az évadzárót

|

Az AMC bejelentette, hogy azontúl, hogy az évadzáró epizódban a szokásosnál is durvább jelenetekre számíthatunk, kicsit kitolták a műsor hosszát is, hogy mindenre jusson idő.

Hirdetés

Hosszú várakozás előzte meg a The Walking Dead 5. évadának folytatását, nagyon azonban nem élhetjük bele magunkat a gyönyörbe, hamarosan ugyanis újra szünetre vonul a sorozat. Persze addig azért még lesz néhány meglepetés.

A sorozat 5. évadának évadzáróját március 29-én vetíti majd az AMC, és minden bizonnyal ez lesz a sorozat életéneke egyik legdurvább, ha nem a legdurvább epizódja. Dalton Ross, a sorozat írója Twitteren lepte meg a rajongókat egy új részlettel a befejező résszel kapcsoaltban:

A 16-os epizód az üzenet értelmében 90 perces lesz, azt azonban nem tudni, hogy ezt tiszta játékidőben vagy reklámokkal együtt értették-e. Az AMC-n 60 perc alatt vetítenek le egy 44 perces epizódot, így lehet, hogy csak 15-20 perccel és plusz egy reklámmal kapunk majd többet, de azért reménykedünk, hogy nem így lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)