Hirdetés

The Walking Dead - újabb kulcsfontosságú karaktert veszített el a sorozat

|

Nyolc évad után búcsúzott az egyik főszereplő.

Hirdetés

Jó ideje tudjuk már, hogy ez fog történni, így a rajongókat nem érte hatalmas meglepetés a legutóbbi rész láttán, de azért kötelező jelleggel figyelmeztetek mindenkit, hogy az alábbi írás SPOILERES.

Hirdetés

Szóval levetítették tegnap a The Walking Dead 8. évadának 9. részét, amiben elbúcsúztattuk Chandler Riggs karakterét, Carl Grimest, akit még a decemberi "félévadzáróban" harapott meg egy zombi. Carl halálát nem láttuk a sorozatban, minden a kamerán kívül történt, amire nagyon jó oka volt az alkotóknak. A The Walking Dead producere, Greg Nicotero rendezte a tegnap vetített részt, és meg is indokolta, miért döntöttek így.

Semmi szükség nem volt rá, hogy lássuk a halálát. Az egész dolog magától értetődő, mint amikor Lorit kellett lelőnie a harmadik évadban. Mutathatjuk az eseményeket tiszteletteljesen, és sosem gondoltam, hogy ezt a jelenetet filmre akarjuk venni. Nem hiszem, hogy Rick vagy Michonne fel tudnának épülni egy ilyen traumából.

Riggs is elmondta a véleményét a dologról:

Én személy szerint nem akarnám végignézni, ahogy egy gyerek véget vet az életének. Örülök, hogy végül ilyen módon oldottuk meg a dolgot.

Nektek hogy tetszett a legutóbbi rész?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)