Hirdetés

The Walking Dead - az örökké tartó zombis történet

|

Biztosan ti is ismeritek azt az űrt, amit egy sorozat képes maga után hagyni, miután befejezik. Na, a The Walking Deadnél ilyen nem lesz egy darabig.

Hirdetés

Bár a sorozat már képregény nyakában liheg, az író, Robert Kirkman továbbra is kézben tartja a dolgokat, így nem kell a Trónok harcában alkalmazott megoldásra számítanunk, hogy a sorozat megfelelő ütemben haladjon.

Kirkman anno úgy definiálta képregénysorozatát, mint a "zombis film, ami sosem ér véget". Egyelőre valóban nincs kilátásban a poszt-apokaliptikus történet vége, amiről a 162. képregény kiadvány végén lévő "Letter Hacks"-ben olvashattunk (pár mondatos üzeneteket tartalmaz az írótól).

Nem tudom még milyen hosszú lesz a történet. Bízom benne, hogy elérjük a 10. évadot, és még ennél is tovább megyünk.

Az író arra is reagált egy korábbi üzenetében, hogy miként áll a sorozathoz és a tényhez, hogy ennyire közel jár a története a képregényéhez.

Beletelt 6 évadba, hogy beérje a 100. kiadványt. De hogy elérjük a 200. képregényt, az nem fog 6 évbe és 12 évadba telni. Bizonyos tekintetben mindig a sorozat előtt leszünk majd a képregényben.

Utalván ezzel arra, hogy azok a kulcsfontosságú történések, amik előreviszik a sorozatot, előbb úgyis a képregényben kell megjelenjenek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)