Hirdetés

The Walking Dead spin-off - hosszútávra tervezünk

|

Az AMC nem szórakozik, már a pilot levetítése előtt bevásároltak a The Walking Dead spinoff sorozat évadaiból, ráadásul az első fotót is megmutatták.

Hirdetés

Míg a Telltale és a Capcom a videojátékokban kényeztetik el a zombiapokalipszisben gyönyörködőket, addig az AMC a kisképernyőn teszi ugyanezt, ugyanis már a The Walking Dead testvérsorozatának is találtak helyet a menetrendjükben és meglehetősen hosszútávra terveznek vele. 

A CineStar írta meg, hogy még a The Walking Dead mellékszálának nemrég elkészült pilotját sem vetítették le a nagyközönség előtt, máris berendeltek még két évadot a szériából. Ezzel együtt már három szezonra tervezhetnek a készítők, akik között feltűnnek az anyasorozat alkotói is, Robert Kirkmannel az élen, azonban a showrunner szerepét ezúttal Dave Erickson (Kemény motorosok, Canterbury-esetek) tölti be. Az első évadot hat részesre tervezték, amelyek egyenként egy órás időtartammal próbálnak majd minket a képernyő elé ültetni, de egyelőre nem tudni, hogy az AMC mikor küldi csatasorba a szériát - a legvalószínűbb a nyár, amikor az eredeti sorozat pihenőn van. 

A szereplők között feltűnik Cliff Curtis (Missing - Elrabolva), Kim Dickens (Holtodiglan), Frank Dillane (Harry Potter és a Félvér Herceg) és Alycia Debnam Carey (A vihar magja) is, felül pedig az első, eléggé semmitmondó képet láthatjátok a The Walking Dead spinoffból. Mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)