Hirdetés

The Walking Dead - két fontos szereplő is újratárgyalta a szerződését

|

A The Walking Dead széria két kulcsfontosságú karaktere is leült az illetékesekkel megvitatni a szerződését a nyolcadik évaddal kapcsolatban.

Hirdetés

Brutálisan indított a The Walking Dead 7. évada, amely még mindig az egyik legsikeresebb televíziós széria, így nem is lehet kérdéses, hogy addig fogják folytatni, ameddig csak lehetséges. Ehhez viszont kellenek a már ismert színészek is húzónévként. 

Akad több arc is, akiért kár lenne, ha nem élné túl a 8. évadig, de abban valószínűleg mindannyian egyetértünk, hogyha Rick Grimes-t és Daryl Dixont, vagyis Andrew Lincolnt és Norman Reedust kiírnák a sorozatból, azzal temérdek rajongót veszítenének. Éppen ezért nem meglepő, hogy a két színész minden évad esetében béremelést kap és ahogy a hetediknél tették, úgy a nyolcadik kapcsán is újratárgyalták a szerződésüket. Tehát már biztos, hogy benne lesznek, ha ez eddig kétséges lett volna bárki számára. 

A The Hollywood Reporter információi szerint Lincoln és Redus az aktuális szezon egyes részeiért 550 ezer dollárt kapnak fejenként, míg a nyolcadikra ez az összeg felugrik 650 ezerre. Darylék tehát eddig körülbelül 160 millió forintot kerestek epizódonként, a The Walking Dead következő évadában pedig nagyjából 188,5 millió forintot kapnak majd részenként. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)