Hirdetés

The Witcher sorozat - a Vajdahunyad várában zajlanak a forgatások

|

Gyönyörű helyszínt választott a Netflix stábja.

Hirdetés

Egyelőre hatalmas a titkolózás a Netlix The Witcher sorozata körül. Nem sok anyagot publikálnak a forgatásokkal kapcsolatban, de azért a rajongók megtalálják a módját, hogy kicsit betekinthessenek a kulisszák mögé.

Hirdetés

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy több ízben is hazánkban forgatnak, hiszen Henry Cavill viszonylag rendszeresen osztott meg képet Instagramján. Ezúttal viszont egy rajongó lencsevégre kapta, ahogy a sorozat stábja a budapesti Vajdahunyad várában dolgozik éppen. Az anyagot a sorozat rajongói Reddit-oldalán is megosztották, a rövid telefonos videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Természetesen néhány képet is publikáltak a várról a rajongók Twitteren, ezeket alább láthatjátok.

A The Witcher sorozat forgatásai a tervek szerint a következő néhány hónap során befejeződnek, és a premierre elvileg még idén számíthatunk. Aki teheti, látogasson el a várhoz, hátha belefut a Geraltnak öltözött Henry Cavillbe, aztán mindenképp dobjátok át nekünk is az ott készített fotókat. 

Ti várjátok már a sorozatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)