Hirdetés

Nem Geralt lesz a The Witcher: Nightmare of the Wolf főszereplője

|

Egy másik vaják fiatalkori kalandjait követhetjük majd figyelemmel a Netflix animációs filmjében.

Hirdetés

Bár hamarosan elkezdődnek a Vaják sorozat második évadának munkálatai, a dolgok jelen állása szerint 2021-ig kell várnunk a premierre. Szerencsére a Netflix nagyon is tisztában van azzal, hogy addig érdemes ütni a vasat, amíg forró, ezért átmeneti megoldásként szerződést kötött a koreai Studio Mirrel egy egész estés animációs filmre. Utóbbi The Witcher: Nightmare of the Wolf címen kerül majd a streaming-platform kínálatába, ahol már egy nyúlfarknyi szinopszist is találunk róla.

Hirdetés

Ebből kiderül, hogy a történet középpontjában a fiatal Vesemir áll, ennélfogva az ő kalandját követjük nyomon, mely azzal kezdődik, hogy Geralt későbbi mentorára igényt tart egy bizonyos Deglan. A rejtélyes figura követelésének alapját a Meglepetés Törvénye képezi, ugyanaz, amelyik elválaszthatatlanul összekötötte kedvenc vajákunk és Cirilla hercegnő sorsát is.

Kevés esélyét látjuk annak, hogy a karakterrel és annak második évadbeli szereplésével összefüggésbe hozott Mark Hamill kölcsönözze majd Vesemir hangját, ez alkalommal sokkal észszerűbb választásnak tűnne egy fiatalabb színész. Mondjuk, Theo James, akit mint ifjú Vesemirt belecsempésztek az évadzáró egyik flashbackjébe. Szintén kérdéses, hogy milyen más ismert karakterek bukkanhatnak fel az animációs filmben, tapasztalunk-e bármiféle átjárást közte és a sorozat között. Sőt, még az sem tisztázott, hogy a The Witcher: Nightmare of the Wolf kanonikus eredettörténetnek tekinthető-e.

Ti megnézitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)