Hirdetés

Hugh Jackman 100 millió dollárt kap, ha még négyszer Farkas lesz

|

Christian Bale után Hugh Jackman is törheti a fejét, hogy mit válaszoljon, ugyanis a pletykák szerint visszautasíthatatlan ajánlatot kapott, amihez csak újra Farkassá kell változnia.

Hirdetés

Általánosságban elmondható, hogy a stúdiók hajlandóak több tízmillió forintokat kiadni egy megbízható húzónévért, akiért képesek a nézők bevándorolni a mozikba. Ilyen például Robert Downey Jr., a legutóbbi pletyka szerint Christian Bale és könnyen megeshet, hogy az említett színészek mellé felzárkózik Hugh Jackman is.

Az ausztrál előadó a legújabb pletykák szerint olyan ajánlatot kapott a 20th Century Fox stúdiótól, amire titokban minden színész áhítozik: 100 millió ropogós dollár üti a markát, ha még négyszer magára ölti Farkas - avagy ahogy a rajongók hívják - Rozsomák szerepét.

Bár ez egy óriási ajánlat Hugh Jackman számára (már ha igaz), a szóbeszéd szerint az egyik közeli ismerőse azt állítja, hogy a színész talán elutasítja a lehetőséget: „Hugh nem köti le magát többfilmes szerződéssel az X-Men: Kívülállók óta. Még nem válaszolt az ajánlatra, de fontolóra veszi." Ti szívesen fogadnátok, ha a jövőre megjelenő X-Men: Az eljövendő múlt napjait leszámítva még négy alkalommal feltűnne a vásznon a sármos szívkitépő?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)