Hirdetés

Thor amazonja DC hős lesz?

|

Jaimie Alexander elejtett néhány mondatot a következő DC filmekkel kapcsolatosan. Sif ligát vált?

Hirdetés

Jaimie Alexandert valószínűleg csak Thor csatlósaként ismeritek a szárnyas sipkás főhős filmjeiből. A Comikaze ’13-n ott volt a hölgy, aki bár nem a közönség legnagyobb kedvence, mégis sikerült felkeltenie a figyelmét mind a Marveles, mind a DC-s tábornak.

A Forbes magazin filmes bloggere, Mark Hughes Twitter üzenetekben írta le, hogy mit is hallott a hölgytől. „Jamie Alexandernek volt egy megbeszélése a Warnerrel/DC-vel. A hölgy tud dolgokat a Batman vs. Superman sztoriról.” Ezek szerint lehetséges, hogy Sif otthagyja az asgardi páncélt és csapatot vált? Nem lenne rossz, ha feltűnne a DC filmben, előző szerepéből kiindulva, akár Wonder Woman ruháját is felölthetné.

Egyébként elejtett egy félmondatot a Marvel terveiről is, amit szintén Mark tolmácsolt nekünk. „Jaimie Alexander megerősítette, hogy lesz harmadik Thor film.” Mi már ennek is örülünk, és ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)