Hirdetés

Erről fognak szólni a következő Marvel-filmek

|

A Thor: Ragnarok, a Fekete Párduc és a Bosszúállok 3: Végtelen Háború szinopszisát is felfrissítette a Disney.

Hirdetés

Továbbra is hatalmas sikernek örvendenek a Disney és a Marvel szuperhősös filmjei, az elkövetkező egy évben pedig kapásból három is mozikba kerül: a Thor: Ragnarok, a Black Panther, valamint az Avengers 3: Infinity War. Nagyjából már most is tudjuk, hogy miről fognak szólni ezek a filmek, viszont a Disney most közzétette a legújabb hivatalos összefoglalókat.

Elsőként a Thor: Ragnarok fog mozikba kerülni, ugyanis az már idén november 3-án megjelenik. Ugye a film első előzetesében már kaptunk egy ízelítőt abból, hogy miről is van szó, viszont a legújabb összefoglaló egy kicsit konkrétabban is leírja a sztorit:

"Thor világa hamarosan felrobban a Thor: Ragnarokban. A ravasz bátyja, Loki átvette az irányítást Asgard fölött, a hatalms Hela pedig előbukkant, hogy megszerezze magának a trónt, miközben Thor fogságba esett az univerzum másik felében. Hogy kiszabadulhasson, először meg kell nyernie egy halálos bajnokságot, melyben egykori szövetségesével, a Hihetetlen Hulkkal kell megküzdenie!"

A Chadwick Boseman főszereplésével készülő Black Panther már csak jövő februárban jelenik meg, viszont minden bizonnyal ez az egyik legjobban várt képregényes film mostanában. Boseman karaktere mindenképpen az Amerika Kapitány: Polgárháború egyik legkiemelkedőbb pontja volt, így alig várjuk, hogy milyen lesz a karakter önálló filmje:

"Az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményei után T'Challa király hazatér otthonába, az afrikai Wakandába, azonban rögtön szembesülnie kell azokkal az erőkkel, akik meg akarják fosztani a jogosan megörökölt trónjától. Két ellenfele összefog, hogy elpusztítsák Wakandát, a Fekete Párducnak pedig szövetkeznie kell Everett K. Ross titkosügynökkel, valamint a Dora Milaje, vagyis a wakandai különleges osztag tagjaival, hogy megfékezze a Wakandát is fenyegető világháborút."

Az Avengers 3: Infinity War ugyan csak jövő májusban fog bemutatkozni, viszont minden bizonnyal ez lesz az év egyik legnagyobb robbanása. Hatalmas szereplőgárda és kozmikus nagyságú események jellemzik az elmúlt filmekben felépített háttérsztorit lezáró megaprodukciót. A tét minden eddiginél nagyobb, az új összefoglaló pedig nem is próbálja elrejteni ezt a tényt:

"Miközben a Bosszúállók és szövetségeseik megvédték a világot azoktól az ellenfelektől, akikkel senki más nem bírt volna, egy új veszély bukkant elő a kozmosz árnyékából: Thanos. Az univerzum leghírhedtebb zsarnoka meg akarja szerezni mind a hat Végtelen Követ, hogy aztán ezeket a felfoghatatlan hatalommal bíró ereklyéket arra használja fel, hogy az ő torz elképzeléseihez igazítsa a valóságot. Minden, amiért a Bosszúállók küzdöttek, ehhez a pillanathoz vezetett, a Föld és a létezés sorsa sosem volt még ekkora veszélyben."

Egyelőre a következő Ant-Man illetve a Captain Marvel filmekhez még semmiféle összefoglaló nem létezik, valószínűleg azért, mert ezek a filmek még igen korai stádiumban járhatnak. Ettől függetlenül a következő három film rendkívül izgalmasnak hangzik és alig várjuk, hogy lássuk őket.

Ti mit gondoltok? Melyik szuperhős mozit várjátok a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)