Hirdetés

Kiszivárgott az első Thor: Ragnarok poszter?

|

A jövő év nagyon színes lesz a Marvel rajongók számára, csak úgy, mint a most kikerült kétes eredetű Thor: Ragnarok poszter.

Hirdetés

A Marvel képregények és filmek rajongói bőven el lesznek látva szórakozással a 2017-es évben. Az már önmagában elég erős lenne, hogy lesz egy Guardians of the Galaxy Vol. 2 és egy Spider-Man: Homecoming, de erre még rájön egy Thor: Ragnarok mozi is.

Hulk és Thor közös bulija főleg a képregény rajongók szívének lesz kedves, főleg ha bejön a jóslat, és tényleg beleszövik az írok a Planet Hulk sztoriját. Rengeteg bunyóra és misztikumra számíthatunk majd.

Az első poszter a ComicBookMovie értesülései szerint egy thaiföldi moziból szivárgott ki. Nem tudjuk 100 százalékosan megerősíteni, hogy hivatalos az anyag (kacsint, kacsint), de az biztos, hogy meglehetősen jó festenek a páncélba bújtatott hősök. Legalábbis a színes nyomtatóból bőven fogyott a tinta. 

A gladiátor páncél már komoly jelzés arra, hogy valóban visszaköszön a Planet Hulk történetszál is. A thaiföldi mozik dolgozói mindenesetre így gondolták, mármint azok, akik ezt a plakátot készítették. Nektek mennyire jön be fenti a poszter?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)