Hirdetés

Thor: Ragnarok - újraforgatnak pár jelenetet

|

Hamarosan a stáb Atlantába megy, hogy rögzítsen pár jelenetet Thor harmadik saját filmjéhez.

Hirdetés

Lassan megszokás lesz a nagy produkcióknál, hogy újra kell venni ezt-azt, így van ez most, a Thor: Ragnaroknál is. Az MCU következő szóló filmjének stábja ezért jövő héten kigurul Atlantába.

A hír az Atlanta Journal-Constitutionből származik, ahol egyébként álláshirdetés is szerepel a projekt kapcsán. A szöveg szerint kisportolt férfiakat keresnek, szóval ha úgy nézel ki, mint egy asgardi favágó, és éppen Atlantában jársz, akkor ne hagyd ki a lehetőséget. A forgatás július 12. és 19. között zajlik majd, de ez nem jelenti azt, hogy csak ennyi lesz az egész. Ez csak arra vonatkozik, ahová a statisztákat várják.

Már csak azért sem kell aggódni az újraforgatás hallatán, mert eddig egyetlen hír sem szólt arról, hogy bármi probléma lenne a Thor: Ragnarok körül. Amikor a Zsivány Egyesnél került elő a téma, ott egyébként is gyűltek a fellegek (és mindennek ellenére is nagyon jó film lett belőle). Itt nincs mitől tartani, legalábbis látszólag.

A Thor: Ragnarok november 3-án kerül a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)