Hirdetés

Ez születik abból, ha összefog a Tini Nindzsa Teknőcök és a Power Rangers

|

Végre eljött a pillanat, senki nem várt. Az összefogás egy új fegyvert is szült.

Hirdetés

A BOOM! Studios beindított egy új, ötrészes képregény szériát, mely már a végéhez közeledik. A nagy fináléra egy jelentős segítséget kapnak hőseink egy Teknőc Megazord képében, ami a szokásos, dinoszauruszos dizájn helyett egy hatalmas Nindzsa Teknőcöt ábrázol. Olyan jól néz ki, hogy egy picit sajnáljuk, hogy nem gyűjtünk figurákat.

Hirdetés

A Megazord mellkaspáncélja most a Teknőc hátára került, és a fejet is egy Tini Nindzsa Teknőc fej helyettesíti. A többi elemében felismerjük a dinós robotokat, így szinte tökéletes egyesülése ez a két franchise dizájnelemeinek.

Az újfajta Megazord sokat fog segíteni majd a srácoknak a képregénysorozat fináléjában, ahol Rita Repulsa és Zúzó (Shredder) lesznek az ellenfeleik. A füzet április 15-én érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)