Hirdetés

Titkos Marvel-projekten dolgozik Scarlett Johansson

|

Még egy olyan részlet is kiderült, amitől csak izgalmasabb lett az egész.

Hirdetés

Látszólag sikerült békés úton rendezni a Scarlett Johansson és a Disney közti pereskedést, és úgy tűnik, hogy a színésznő sem haragszik túlzottan a vállalatra, hiszen a jövőben is folytatják a közös munkát.

Sőt, Johansson még a Marvel filmes univerzumával sem végzett teljesen.

Hirdetés

Kevin Feige megerősítette, hogy a színésznő producerként dolgozik a Marvel Studios egy szupertitkos projektjén, ami ráadásul nem kapcsolódik Fekete Özvegyhez, így még izgalmasabbnak tűnik a dolog. Ugyebár az nem volna ennyire meglepő, ha egy olyan alkotásról lenne szó, aminek van valamilyen köze a Johansson által korábban eljátszott karakterhez.

Érthető módon túl sok részletet nem árult el Feige, úgyhogy egyelőre annyit tehetünk, hogy türelmesen várjuk a további fejleményeket.

Ti mit tippeltek, mihez kellhet a színésznő szakértelme és tapasztalata? Esetleg elképzelhetőnek tartjátok, hogy a kamera mögött foglaljon helyet?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)