Hirdetés

Titkos üzenetet rejt a Stranger Things 4. szezonjának trailere

|

A Stranger Things rajongók az elmúlt egy hétben az új trailer képkockáit szedték darabokra, de az egyik jelenet üzenetét senki sem értette.

Hirdetés

Közeleg a Stranger Things széria fináléja. A Duffer tesók mindig is 4 vagy 5 évadosra tervezték a sorozatot, de kiderült, hogy sok mesélni valójuk van, így a hosszabbik verzió mellett döntöttek. Az idén nyáron érkezik 4. szezon lesz a sztori utolsó előtti fejezete.

Érthető a rajongók lelkesedése, hiszen a folytatást össze-vissza tologatták, nagyrészt a COVID-19 miatt kialakult nehézségek okán. Most viszont minden készen áll a nyári premierre.

Hirdetés

A legutóbbi trailer megmutatta, hogy a srácok okosan használták ki az extra időt: vizuális szempontból valószínűleg a negyedik évad lesz a sorozat csúcsa. Volt egy jelenet azonban, ami a látványos effekteken túl apró számokat is rejtett:

Ezek egyes pontokat jelölnek a trailerben:

  • 0:33 - Max Billy sírjánál ül
  • 0:52 - Dustin és Mike Lucas kosármeccsét nézik
  • 1:46 - Mike nézi, ahogy Elevent elviszik a zsaruk
  • 2:30 - Eddie Munson vezet egy D&D kalandot

Egyelőre senkinek sincs ötlete, hogy mi kötheti össze ezeket a jeleneteket, de érdemes lesz fejben tartani a képkockákat majd a sorozat indulásakor.

A negyedik szezon első fele május 27-én érkezik, a második pedig július 1-jén.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)