Hirdetés

Tíz év szünet után újabb Dragonlance regényeket kapunk

|

Az új trilógia első kötete 2022 nyarán jön ki a nyomdából.

Hirdetés

A Dungeons & Dragons Dragonlance Chronicles történetei 1984-ben kezdődtek, amikor megjelent a TSR kiadó gondozásában a Dragons of Autumn Twilight (Az őszi alkony sárkányai). Azóta a széria rengeteg rajongót szerzett, a népszerűsége pedig töretlen, dacára annak, hogy egy jogvita miatt hosszú kényszerszünetet kellett tartaniuk a szerzőknek.

Hamarosan azonban további részekkel fog bővülni a sorozat. A Dragonlance írói, Margaret Weis és Tracy Hickman megerősítették, hogy sikerült megegyezni a Wizards of the Coasttal, amelyhez a D&D könyvek publikációs jogai tartoznak, így elhárultak az akadályok az elől, hogy megszülethessen a legújabb trilógia.

Hirdetés

Weis saját Twitter-profilján jelentette be a hírt, miszerint a Del Rey kiadóval együttműködve fog megjelenni a Dragonlance: Dragons of Deceit 2022. augusztus 9-én. A történetből egyelőre csak annyi ízelítőt kaptak a rajongók, hogy a Dragonlance széria több ismerős karaktere is visszatér, viszont egy új hősnő is be fog mutatkozni.

A könyv borítóját a svájci művész, Philipp Urlich készítette, akinek nem ez volt az első nagyszerű munkája, amin sárkányok szerepeltek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)