Hirdetés

Több animációs Trónok harca spin-offon is dolgozik az HBO

|

A híreket a fantasy-világ megálmodója, maga George R.R. Martin szállította.

Hirdetés

Véletlenül sem tervezi elengedni az HBO az aranytojást tojó tyúkját, a George R.R. Martin által megálmodott Trónok harca franchise-t, ami a mai napig is hatalmas népszerűségnek örvend. Éppen ezért annyira nem meglepő, hogy jövő nyáron az ehhez kapcsolt előzménysorozat, a Sárkányok háza is már a második évadát kezdi, aminek az első két részét időközben már maga a fantasy-világ megálmodója is látta, aki most egyébként több érdekességet is megosztott a jövőbeli tervekkel kapcsolatban.

Már áprilisban szó volt arról, hogy több spin-off is terítéken van az HBO-nál, amikről már ekkor is George R.R. Martin pletykált. Egy frissen közzétett blogbejegyzésben azonban most újabb részleteket osztott meg a weboldalán számos projekttel kapcsolatban, amiből kiderült, hogy három, A tűz és jég dala világában játszódó animációs sorozat is készül, amikből az egyik a Tengeri kígyóra fókuszál.

Hirdetés

Egészen pontosan azt írta:

"Történetesen az HBO-nak és nekem is vannak saját animációs projektjeink amik A tűz és jég dala világában játszódnak. Egyik sem kapott még zöld utat, de azt hiszem nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy néhányukkal megtegyük a következő lépést. Amikor néhány évvel ezelőtt elkezdődött a fejlesztés utolsó szakasza, akkor még négy animációs sorozattal kapcsolatos ötletünk volt, amiken nagyszerű tehetségek dolgoztak. Írói összeülések és találkozók, vázlatok és forgatókönyvek követték egymást a megfelelő időben, de sajnos az eredeti projektek közül kettőt végül félretettünk."

A helyzet persze nem reménytelen:

"A másik két animációs projekten azonban gőzerővel folyik a munka, és mindeközben a Nine voyages (Kilenc utazás), a Tengeri kígyó legendás utazásairól szóló sorozatunkat élőszereplősből animációba helyeztük át. Ezt a lépést én is teljes mértékben támogattam. A költségvetési korlátok miatt az élőszereplős változat valószínűleg megfizethetetlenül drága lett volna, mivel a sorozat fele a tengeren játszódik, így minden héten más kikötőt kellett volna létrehozni."

Ezek alapján tehát per pillanat három animációs sorozat áll fejlesztés alatt, amik jó eséllyel hamarosan a munkálatok következő fázisaiba léphetnek. Persze azt hogy így mikor érkeznek, egyelőre nem tudni, de nagy valószínűséggel nem mostanában számíthatunk rájuk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)