Hirdetés

Több filmjét is elhalasztotta a Netflix, Adam Sandler és Nicole Kidman újdonságai is érintettek

|

Hat, 2023-ra tervezett film nem jelenhet meg végül az idén.

Hirdetés

Ugyan túl vagyunk már 2023 felén, ahogy játékmegjelenésekből, úgy film- és sorozatpremierekből is lesz még idén bőven, folyamatosan érkeznek új tartalmak a streaming szolgáltatók kínálatába, viszont a tervek, az időzítések változhatnak, sok körülmény befolyásolhatja, mi mikor kerül fel. Most például a hollywoodi sztrájkok kavarnak be rendesen az iparnak.

Talán ezért, talán más okból, de a Netflix átszervezte 2023-as menetrendjét, és több filmet is áttett 2024-re.

Hirdetés

Érintett az A Family Affair Nicole Kidmannel és Zac Efronnal, a Millie Bobby Brown főszereplésével készült fantasy film, a Damsel, a Lift, amiben Kevin Hart és bandája terveznek végrehajtani egy aranyrablást, továbbá a Players, a Shirley Chisholm életét feldolgozó Shirley, és Adam Sandler újdonsága, a Spaceman, ami Csehország első űrhajósáról szól.

Augusztus 11-én érkezik ugyanakkor a Rachel Stone - Mindent vagy semmit (Heart of Stone) Gal Gadottal, a Zachary Levi közreműködésével készülő új Kémkölykök szeptember 22-én, a Hidegvér (Reptile) Benicio Del Toróval és Justin Timberlake-kel október 6-án, Emily Blunt és Chris Evans újdonsága, A fájdalom ügynökei (Pain Hustlers), november 10-én Michael Fassbender és Tilda Swinton főszereplésével, David Fincher rendezésében A gyilkos (The Killer), decemberben pedig láthatjuk Julia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawke és Kevin Bacon új filmjét, a Távol a világtólt (Leave the World Behind). És ez még nyilván csak a teljes lista töredéke.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)