Hirdetés

Több mint 14 ezer rajongó szavazta meg, hogy ki a legjobb James Bond

|

Arra is lehetett voksolni, hogy kit látnának szívesen a következő 007-es ügynök szerepében.

Hirdetés

Egyelőre még várat magára a 007 Nincs idő meghalni premierje, pedig a jelenlegi tudomásunk szerint ez lesz az utolsó film, amiben Daniel Craiget James Bondként láthatjuk. A színész castingja nem mindenkinek nyerte el a tetszését, de aztán ha mással nem is, a Skyfallal sikerült bizonyítania. De vajon ő őfelsége legjobb titkos ügynöke? A Puliwood pár hónapja készített már egy James Bond-rangsort, most viszont több ezer rajongó igyekezett eldönteni a kérdést.

Hirdetés

A RadioTimes több fordulón keresztül szavaztatta meg az olvasóit arról, hogy kit tartanak a legjobb 007-es ügynöknek, ennek keretében több mint 14 ezer rajongó voksolt a kedvencére. A végső győztes Sean Connery lett, akire a megkérdezettek 44%-a bökött, míg a második helyen Timothy Dalton végzett 32 százalékkal, a harmadikon pedig Pierce Brosnan 23-mal. Connery hét alkalommal bújt James Bond bőrébe, olyan filmekben láthattuk őt, mint a Dr. No, az Oroszországból szeretettel, a Goldfinger, a Tűzgolyó, a Csak kétszer élsz, a Gyémántok az örökkévalóságnak és a Soha ne mondd, hogy soha. 

Az RT egy másik szavazásában arra volt kíváncsi, hogy az olvasók kit szeretnének Craig utódjának. Az eredmény szerint a voksolók 30%-a Sam Heughant (Outlander) választaná, de versenyben volt Tom Hardy (14%), Henry Cavill (11%), Idris Elba (10%) és Tom Hiddleston (5%) is. Ti kit látnátok szívesen 007-esként?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)