Hirdetés

Több új szereplő is csatlakozik a Squid Game második évadához

|

És ha minden jól megy, már nem is kell olyan sokat várnunk, hogy láthassuk őket.

Hirdetés

Elképesztő siker lett a Netflix által szállított Squid Game, amire valószínűleg maga a streamingóriás sem számított. Nem is volt kérdés, hogy csak idő kérdése és biztosan visszatérnek majd a még életben maradt versenyzők egy újabb elborult vetélkedő formájában a képernyőkre.

A megjelenés közeledtével nemrégiben egy új előzetes során nyerhettünk betekintést a sorozatba, a minap pedig az is kiderült, hogy több új szereplő is csatlakozik majd az izgalmakhoz.

Hirdetés

A Netflix azt már régebben megerősítette, hogy a korábbi szereplők közül többen is visszatérnek a folytatásban, természetesen a 456-os játékos (I Dzsongdzse), de ismerős lesz még a frontember (I Bjonghon), illetve az igen rejtélyes öltönyös férfi (Kong Ju) is, aki a játékosok toborzását végezte. Mellettük pedig olyan új színészek csatlakoznak majd a szereplőgárdához mint Park Gyu-young, Jo Yu-ri, Kang Ae-sim, Lee David, Lee Jin-uk, Choi Seung-hyun, Roh Jae-won és Won Ji-an.

A második évad rendezői székében egyébként ismét Hwang Dong-hyuk foglal majd helyet, aki a sorozat írója és producere is egyben. A nemrégiben befutott előzetesből már azt is tudjuk, hogy az ettől független, valódi játékosokkal valódi pénznyereményért, életveszély nélkül zajló megmérettetés a "The Challenge" névre hallgat majd, amely minden bizonnyal számos meglepetést tartogat a játékosok, és annál izgalmasabb csavarokat a nézők számára. A legutóbbi értesülések alapján a folytatás novemberben érkezik, így nem is kell már olyan sokat várnunk arra, hogy végre mi is a képernyők előtt izgulhassunk.

Ti várjátok a Squid Game második évadát?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)