Hirdetés

Többé nem vetítik a The Walking Deadet a magyar tévék

|

Kár is várni a The Walking Dead 10. évadára Magyarországon, nem sok esély maradt a folytatásra.

Hirdetés

Szomorú hír érkezett tegnap a The Walking Dead magyarországi rajongói számára: a tavaly év végén megszűnt RTL Spike tévécsatorna után a jelek szerint nem lelhet új otthonra az AMC népszerű sorozata. Hazánkban a FOX kezdte el anno vetíteni a The Walking Deadet, itt futott le az első nyolc évad, a csatorna 2018-as megszűnése után pedig a széria az RTL Spike-ra vándorolt át.

Most, hogy az RTL Spike-nak is vége, a vetítési jogokat birtokló Viacom egészen egyszerűen nem lát olyan csatornát saját portfóliójában, amelyen el tudná képzelni a sorozatot - nem mellékesen az RTL Spike-on már nem teljesített fényesen a The Walking Dead, nyilván ez is közrejátszik a kaszában.

Hirdetés

A SorozatWiki kérdésére Szűcs László, a Viacom kommunikációs igazgatója a következőket mondta:

"Az RTL Spike megszűnése után vizsgáltuk, hogy volna-e lehetőség arra, hogy a sorozatot más csatornán folytassuk. Végül ez nem várható, mivel ez a sorozat nem illeszkedik a jelenlegi csatornáink profiljába."

Mindez gyakorlatilag azt jelenti, hogy az RTL Spike-on vetített kilencedik évad lesz az utolsó, amit a magyar tévénézők láthattak. Az amerikában még jelenleg is futó, a koronavírusjárvány miatt korábban megszakított tizedik, illetve a későbbiekben érkező (egyben utolsó) tizenegyedik szezonról le kell mondanunk.

Kérdéseivel az AMC hazai adójának üzemeltetőjét is megkereste a SorozatWiki (logikus döntés lenne, ha ide kerülne át a The Walking Dead, hiszen az eredeti verziót is az amerikai AMC vetíti), de mindössze kitérő válaszokat kaptak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)