Hirdetés

Tobey Maguire első Pókember tesztfelvételei egyszerre szórakoztatóak és kínosak

|

A Sam Raimi-féle Pókemberre sokan édes nosztalgiával tekintünk vissza, de az első próbafelvételek alapján egy egészen más kép rajzolódik ki lelki szemeink előtt.

Hirdetés

Az MCU elindulása óta rengeteg fantasztikus képregényfilmet láthattunk, ezek közül nem elhanyagolhatóak a Tom Holland főszereplésével készült Pókemberek sem. Ezek után újra megnézni a Sam Raimi rendezésében készült mozikat kissé megmosolyogtató (és talán valamelyest kínos) élmény, de ez mind semmi ahhoz képest, amit az első próbafelvételeken láthatunk. 

Hirdetés

A YouTube-ra nemrég felkerült képsorok alapján olybá tűnik, hogy Tobey Maguire főszereplésével először egy egészen más hangvételű kaland volt tervben. Az első jelentek alapján Peter Parker magát a Terminátort tűzte ki követendő példaként, hiszen nem tudunk elvonatkoztatni a T-800-astól, amikor meglátjuk Maguire-t félmeztelenül, ahogy rezzenéstelen arccal zúz le néhány rosszfiút egy sikátorban. 

De láthatjuk J.K. Simmons minimalista J. Jonah Jameson próbálkozását, Willem Dafoe ördögi mosolyát Norman Osbornként, valamint Ben bácsi, May néni és Peter első közös kamera előtti pillanatait is. Mindenképp érdemes megnézni, ha másért nem, hát azért, hogy hálát adhassunk amiért végül más irányba vitték el a filmek hangulatát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)