Hirdetés

Tökéletes időzítéssel kapja meg a csillagát Carrie Fisher a hírességek sétányán

|

Nem csak az idő, a hely is remekül választott: Leia hercegnő csillaga csak néhány méterre lesz Luke Skywalkerétől.

Hirdetés

A 2016-ban, mindössze 60 éves korában elhunyt Carrie Fisher rajongói rögtön a színésznő halála után kampányolni kezdtek, hogy ő is kapjon végre egy helyet a hollywoodi hírességek sétányán, vagyis a Hollywood Walk of Fame-en, amikor egy rögtönzött csillaggal emlékeztek meg a színésznőről.

A sétányt kezelő Hollywoodi Kereskedelmi Kamara végül évekkel később, 2021-ben jelentette be, hogy hivatalosan is saját csillagot szentelnek Fisher emlékének, amelynek elhelyezésére azóta is várni kellett, ám már nem sokáig.

Hirdetés

Nemrég ugyanis kiderült, hogy a színésznő neve stílusos módon a közelgő Star Wars-napon, vagyis május 4-én foglalja majd el a méltó helyét a sztárok sorában, méghozzá csupán néhány méterre a Csillagok háborúja-béli testvérét, Luke Skywalkert alakító Mark Hamill csillagától. Maga Hamill a Twitteren üdvözölte a döntést, rég esedékesnek és jól megérdemeltnek nevezve az avatót.

A Hollywood Walk of Fame-en Fisher édesanyjának, Debbie Reynoldsnak is saját csillaga van, amely a helyszín egyik producerének közlése alapján az utca túloldalán helyezkedik el a lányának szentelt ponthoz képest. Fisher csillagát pedig az ő lánya, Billie Lourd fogja átvenni egy ünnepélyes ceremónia keretében.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A szintén a Star Wars révén világhírűvé vált Hamill és a Harrison Ford egyébként már 2018-ban, illetve 2003-ban megkapták a csillagjukat, így sokak szerint méltatlan, hogy Carrie Fisher esetében ennyit kellett várni a dologra. Annál is inkább, mivel a színésznő karrierje kifejezetten termékenynek mondható, számos filmes- tévés szerep eljátszásán túl évtizedeken át dolgozott szkriptdoktorként, és három könyvet is jegyzett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)